SOEVEREINE MENSEN ZIJN IN AMERIKA STAATSGEVAARLIJKE TERRORISTEN

Een artikel van Tom Lassing op zijn blog De Andere Waarheid.

Staatsgevaarlijk: Soevereine mensen

U bent voorstander van een lokale munt, u denkt dat er een rol voor goud en zilver is? U houdt een deel van uw kapitaal bewust in het buitenland aan, u bent bewust bezig met gezondheid en gezonde voeding en bent van mening dat er naast chemische geneesmiddelen ook natuurlijke producten zijn die genezend kunnen zijn? Het maakt niet uit of u bij één of bij meer zaken bevestigend antwoordde. In de ogen van de FBI zou u als Amerikaanse staatsburger vanwege iedere individuele reden al op een watchlijst moeten komen te staan. Een watchlijst van personen die potentieel staatsgevaarlijk zijn. Aanhangers van Ron Paul staan nu ook op deze lijst!
In Californië werd een winkelier een jaar geleden zelfs letterlijk bruut in de gevangenis gesmeten en een week vastgehouden zonder aanklacht omdat hij de euvele moed had om verse melk aan consumenten te verkopen. Volgens de politie betrof het hier een soevereine burger. Dat is een net woord voor terrorist. In Amerika ben je tegenwoordig al snel een terrorist. Zoals die Schot die op Twitter aangaf dat hij Amerika ging slopen. Hij bedoelde “de bloemetjes buiten zetten” maar de douane kon de lol er niet van inzien en hij kon direct weer vertrekken. Dacht u overigens dat het hier anders was? De Amerikaanse overheid wil vooraf gegevens hebben van iedereen die naar Amerika toe komt. Dat u dat onze overheid het houdt bij alleen uw naam en geboortedatum? Ik vrees dat van heel wat burgers al wat meer vastgelegd is dan dat. Ik denk dat de lijn met Amerika daarbij altijd volledig open staat. Sterker nog, ik denk dat Amerikaanse geheime diensten sneller onze gegevens bezitten dan dat onze eigen geheime dienst dat doet. Onze wetgeving is wat dat betreft zo lek als een mandje. Onze eigen geheime dienst mag weinig, maar nergens is in de wet vastgelegd dat de informatie niet aan Amerika gegeven mag worden. Met die mogelijkheid was immers nooit rekening gehouden. Dat mag dus wel en ik ben er van overtuigd dat het dus ook gebeurd. Vrijwel alle software die ze gebruiken komt uit Amerika. Het lijkt me geen verrassing als de Amerikanen het daarbij voor de zekerheid zo geregeld hebben dat de databases ‘per ongeluk’ ook wel eens een kopie voor Amerika maakt.
– Waarom overigens die inval bij een zuivel coöpwinkel? De reden is simpel. Deze coöperaties die opgezet zijn door soevereine burgers zijn een concurrent voor de grote wereldwijde ondernemingen. Via de overheid met wie ze nauw samenwerken proberen deze grote ondernemingen nu met intimidatie de populariteit van deze coöps af te laten nemen. Door een paar keer heel de voorraad te vernietigen kan je zo’n coöp in een paar invallen failliet krijgen. Rechten hebben burgers in Amerika niet. Er is geen mogelijkheid om het verlies vergoed te krijgen. Ook verzekeringen dekken dit soort ‘illegale’ acties niet. Door je faillissement is een eventuele rechtsgang vrijwel onmogelijk.
Als je in bepaalde plaatsen in Amerika je moestuin groenten of de eieren van je kippen aanbiedt aan derden kan je ook naar de gevangenis worden gebracht. Het publiek wordt actief gevraagd hun buren aan te geven bij de autoriteiten. Het is nog geen schering en inslag, maar het vind al wel plaats in Amerika en wat in Amerika plaatsvindt, doen we een paar jaar later hier.
Tom Lassing
BRON:  DE ANDERE WAARHEID
Redactioneel:
Onderstaand een opsomming van tegenwerpingen tegen het principe “Freeman on the Land”, die ieder argument van de soevereine mens te niet wil doen.
Het verhaal wordt afgesloten met een waarschuwing, klinkend als een dreigement en wel als volgt:
“There’s obviously nothing wrong with being critical of your government, but it helps, from time to time, to remember that our lawmakers are just too busy making our food, water, air, housing and roads safe to use, that they just don’t have time (and never did) to create a conspiracy this elaborate and ridiculous. Ironically, I recommend to anyone who likes being a free man, to steer clear of the Freeman Movement and the dangerous lies that they spread.””
Er wordt dus verband gelegd tussen de Oklahoma City bombing, de wetgever die druk is met het leefbaar maken van de maatschappij door te zorgen voor veiligheid van voedsel, wegen, water, lucht en huisvesting en dus helemaal geen tijd hadden om een samenzwering te bedenken. Wegblijven bij de levensgevaarlijke leugens dat de beweging verspreidt dus…..
Conclusie:
Het laatste, niet zo goed bedoelde advies, waarschuwing, dreigement is een teken, dat de beweging er niet zo ver naast zit.
Advertisements

Een gedachte over “SOEVEREINE MENSEN ZIJN IN AMERIKA STAATSGEVAARLIJKE TERRORISTEN

  1. In Nederland zijn het volgens de media complotgekkies die in dwangbuizen gestopt moeten worden en afgevoerd moeten worden. Ook kunnen ze een mes bij zich dragen en zomaar iemand neersteken. Hoe anders zijn wij dan Amerika?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s